Σχετικά με μας

Η arua nuova αποτελεί το νέο μέλος του δικτύου novıtàgroup και απευθείνεται στους καταναλωτές της λιανικής.

 Η novitàgroup ξεκίνησε την πορεία της το 2006 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ιταλικού οίκου SIDAF srl με προϊόντα φυτοθεραπείας και φυτικών καλλυντικών για το σώμα και το πρόσωπο με αποκλειστική διάθεση τους στα φαρμακεία και στοχευμένα σημεία λιανικής πώλησης τα οποία συνεχίζει να εκπροσωπεί για όλη την Ελλλάδα. ​

Το 2010 η εταιρία κυκλοφόρησε τις brand label σειρές της με προϊόντα όπως βάσεις κρεμών & προϊόντα περιποίησης σώματος , ενώ το 2013 δημιουργήθηκε το τμήμα Marise Perfumes με σκοπό την εμπορία και παραγωγή αρωμάτων για καλλυντική χρήση & την δημιουργία fıne fragrances για χρήση τους στην παρασκευή καλλυντικών , αρωμάτων , προϊόντων αρωματισμού χώρων κ.α. ​Το 2018 εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης της εταιρίας με τον διακριτικό τίτλο aura nuova.

Το 2014 η εταιρία μεταφέρθηκε εξ'ολοκλήρου στις νέες εγκαταστάσεις της 1000τμ. στο ΒΙ.ΠΑ. Νέας Ραιδεστού και το 2016 ξεκίνησε την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων PL ( private label ) με την επίσημη αδειοδότηση και έλεγχο της από τον Εθνικο Οργανισμό Φαρμάκων και την εναρμόνηση των προϊόντων και των διαδικασιών παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 22716:2007 ( Good Manufacturing Practices ) και ISO 9001:2015 σύστημα διαχείρησης ποιότητας.

​ Όλα τα προϊόντα της εταιρίας ιδιωτικής και μη ετικέτας πληρούν πλήρη φάκελο σύμφωνα με την νομοθεσία παραγωγής καλλυντικών προϊόντων ( κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 ) και γνωστοποίηση CPNP.