Σχετικά με εμάς

Η auranuova ξεκίνησε τη δραστηριότητα της,  το 2018 με αντικείμενο την πώληση αρωμάτων και καλλυντικών με φυσικά συστατικά.

Η συλλογή των αρωμάτων μας περιλαμβάνει περισσότερους από 850 κωδικούς αντιγραφές γνωστών αρωμάτων , καθώς και πρωτότυπων συνθέσεων του εργαστηρίου μας. Παράλληλα μπορείτε να βρείτε καλλυντικά για την περιποίηση και την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος , βασισμένα σε φυσικά συστατικά και νέες τεχνολογίες παραγωγής.

Ενημερωθείτε για τις σειρές αρωματισμού του χώρου και των υφασμάτων και τέλος τη μοναδική συλλογή cats n dogs για τα αγαπημένα σας κατοικίδια με αρώματα και καλλυντικά περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα για την υγεία και ευεξία των αγαπημένων φίλων σας.

Όλα τα προϊόντα μας αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα από την εταιρία novitagroup σύμφωνα με τις προδιαγραφές και απαιτήσεις τόσο της εγχώριας όσο και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πιστοποιητικών ISO9001:2015 & ISO22716:2007. Τα προϊόντα μας παράγονται χωρίς να γίνονται δοκιμές σε ζώα.